Automate your Marketing
with Womplify




 
Pnut's FotoPage

By: Pnut Online

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Mar-2008 01:58 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Nurul dan Daniyal 15 Mac 2008

 
 
 
View all 6 photos...
Bertempat di Sauk, rumah ibu bapa mertua saya, berlangsung majlis perkahwinan adik bongsu dalam keluarga suami saya.

Tahniah untuk Nurul dan Daniyal, moga kekal bahagia sehingga akhir hayat, kami doakan.

Lepas ni dah tak ada kenduri besar dalam keluarga sebelah suami saya lagi, ini terakhir mak ayah menerima menantu. Lepas ni mungkin cucu-cucu la pulak.

Alhamdulillah, panjang umur mak dan ayah mertua saya untuk bersama-sama dalam majlis perkahwinan ini, walaupun mereka keuzuran, tetapi masih berpeluang untuk meraikan anak bongsu bertemu jodoh. Syukur pada Allah.

Pada majlis kenduri ni, kami ahli keluarga memang terasa ketiadaan kakak paling tua dalam family sebelum ini iaitu Arwah Nyah, yang selama ini ringan tulang dan menjadi 'ketua chef, ketua melayan tetamu, dan semua-semua kami refer pada arwah. Al-Faithah buat arwah..



Wednesday, 21-Nov-2007 01:12 Email | Share | | Bookmark
wedding cuppies...













Tuesday, 13-Nov-2007 08:59 Email | Share | | Bookmark
More cuppies...

 
 
for a family day package..
View all 6 photos...
More cuppies for you...
wanna order
please visit to http://pnutcakes.blogspot.com

they are all cute miut occay...




Thursday, 5-Jul-2007 07:34 Email | Share | | Bookmark
Cuppies...cupcakes...or cute cakes...

shariah punya order, purple and oren themer
 
hani-with loves theme
View all 19 photos...
ya....saya buat bisnes cupcakes...anyone nak order boleh visit ke my blog cakes

http://pnutcakes.blogspot.com

enjoy some of the pics...


Tuesday, 1-May-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Nurul

the cupcakes, not bye me, aku order dengan kawan
bakul deco by me, towel deco by Yusma, my anak buah
wallet dan tali pinggang
View all 59 photos...
Sabtu 1 Mei, my adik ipar Nurul bertunang dengan jejaka pemalu dari Grik.
Ahaks..malu sungguh hero ni...
masa nak balik tu, dia ada sekali, nak ambil hantaran nak simpan dlm kereta
my eldest kakak ipar, Nyah, panggil dia ambil kek, tapi toleh dan sengih, then terus melenggang pegi gitu saja...


The hantaran was done by me... Jangan tak tau, Pnut also can decorate tau...And i like to do that..

here the pics

Erkk Daniyal, if u read this sorry la...gurau-gurau je ek...jangan mareee...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net